26 Ocak 2014 Pazar

Tarih geçiyor alçaklık baki kalıyor

Alçağın birisi Hatay'da polis tarafından öldürülen Ahmet Atakan hakkında şöyle yazmış:

Ad: Ahmet
Soyad:Atakan
Soy:Arap Alevisi
Memleket:Hatay
Yaş:(22)

Çocuk 22 yaşında...
Ak Parti 11 yıldır iktidar. bildiğinden beri iktidarda Ak Parti var. Ne başka hükümetler görmüş, ne develüasyonlar, ne krizler görmüş .. İmf'nin yakamıza yapışıp memleketi soyduğu günlerden haberi bile yok. Altına kaçıran başbakanların ismini dahi bilmez. O başbakanları pijama ile karşılayan lakayıt iş adamlarının kim olduğunu da bilmez. Memlekette bir gecede bankaların hortumlandığını, tüyü bitmemiş gerçek yetim hakkı olan vatandaşın milyarlarca lirasının çalındığını da belli ki kimse söylememiş.

Gazete manşetleri ile memlekete yön verilen günlerden,haberi dahi yoktur. Esnafın birinin bir yazar kasa fırlatması ile Türkiye'nin 20 yıl kaybettiğinden de eminim haberi yok. Sahi yaşı kaçtı ölen gencin?
Bebek katili Esed'e nur yüzlü arkandayız diyormuş Hemde o esedki, kendi vatandaşlarına en ağır silahlarla saldırıp yüzbinde fazlasını öldürmüş, milyonlarcasını komşu ülkelerde sığınmacı konumda yaşatıyorken..

Peki Suriye'ye ait olan Golan tepelerine İsrail'in sahiplenip Golan tepelerini Suriye'den işgal ettiğini biliyor muydu? Bence hayır, dedim ya yaşı daha 22, hiç birşeyden haberi yok.

Türkiye'nin ne badireler atlatarak buralara geldiğini bilmez.
Peki şimdi katil devlet mi? Yoksa çatıya çıkartıp güneş panellerini sök polise at diyenlermi... Yada, bu gence hiçbirşey öğretmeyen nasihat etmeyen anne ve babası mı? Yoksa daha 22 yaşında olan genci kullanıp, yalanlar söyleyip, siyasi emelleri için provakatörlük yaptırıp kullananlar mı??

Sahi bu genç 22 yaşında ne gördü??



Bir yazar kasayla 20 yıl kaybeden Türkiye 11 yılda insanlığını dahi kaybetmiş durumda. Yine dayanamadım ve ona şöyle yazdım:

Çok iyi olmuş öldüğü, 22 yaşında çok bile yaşamış değil mi kardeşim? Hele ki bir de Aleviymiş, hem de Arap Alevisi! Gebersin it! Değil mi efendi? Bu nasıl bir ahlaksızlık nasıl bir fişleme ey alçak!

Bakın size ne anlatacağım; Ammar b. Yasir, hakkında "tepeden tırnağa iman dolu" ayeti inen bir sahabedir. Allah Resulu ona şöyle buyurmuştu: "Ey Ammar, seni azgın ve yoldan çıkmış bir topluluk şehit edecektir". Ammar, Sıffin savaşında Hz. Ali'nin yanında Muaviye'ye karşı savaşırken Muaviye'nin ordusu tarafından şehit edildi. Orada hengame koptu ve Resulullah'ın bu hadisini bizzat duyup hatırlayan bazıları savaşı bıraktılar, bazıları ise savaş esnasında saf değiştirdiler. Hengame öyle büyüdü ki savaşı kaybedeceğini anlayan azgın topluluğun lideri Muaviye, "Ammar'ı biz öldürmedik, Ammar'ı buraya getiren Ali öldürdü" diye bir hile yaydı ve insanları yine kandırdı.

SUBHANALLAH! Tarih ancak bu kadar tekrar edebilir! İnsan ancak bu kadar alçak olabilir! Şimdi azgın olduğunu Resulullah'ın ilan ettiği bu topluluğun evlatları bugün aynı yalanları uyduruyor, aynı alçaklıkları yapıyor! Demek onu polis öldürmedi, oraya getirenler öldürdü ha! Subhanallah inanmakta zorlanıyorum, ne kadar da aynı cümleler bunlar! Allah'ın laneti zalimlerin ve yalancıların üzerine olsun.

Elbette sizler cahil bir topluluk olduğunuz için herkesin de cahil olduğunu ve 22 yaşında olan bir insanın kendisinden önceki dünya ile alakalı hiçbir şey bilmediğini de zannediyorsunuz. Ve bu onu sizin gözünüzde ölüme layık hale getiriyor. Güya 22 yaşında sahi ne gördü diye alay ediyorsunuz, sanki sizler her şeyi görmüş gibi. Oysaki sizin geçmişle ilgili neler bilmediğinizi görüyor musunuz?

Şerh: Ne o genci tanıyorum, ne de falan haklı filan haklı diyorum. Sadece batılın ve kötülüğün bu kadar haykırabilmesine üzülüyorum. Fakat Allah nurunu tamamlayacaktır, kafirler istemese de.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder